16 typov salwarov, ktoré by mala každá žena vlastniť v roku 2021

, zatiaľ čo budete chcieť stráviť polovicu leta plánovaním prúdenia svadobným obdobím v krásnych šatách, nemusí byť vždy v súlade s etnickým kódom obliekania. Možno potom potrebujete niečo iné, aby ste zabili každú príležitosť. Vo všetkých týchto prípadoch sú sady Salwar presne to, čo potrebujete.
Zdroj: Looksgud.in/utsavdashast.comsalwars sa v závislosti od tejto príležitosti ľahko obliekateľný hore alebo dole. Sety Salwar sú lepšie známe svojou všestrannosťou. Vezmite napríklad súpravy typov Dhoti a Dhoti. Pri každej príležitosti dobre spolupracujú, vrátane obeda v kaviarni alebo vysokého čaju.
Každá žena by mala vlastniť salwar:

V mnohých konvenčných šatníkoch opotrebenia, salwarské obleky sú o vytvorení maximálneho dopadu s minimálnym úsilím. Ak ste venovaní modernému indickému oblečeniu, buďte všestranní so svojimi dna. Spárujte svoje Salwar Kurtas s dhoti, zahalenými alebo kazlovými nohavicami.
2021 je veľký na churidaaroch s dĺžkou členku skončený zdobenými lemmi. Prejdite si našim výberom nových trendov v salwaroch, ktoré sú ideálne pre nadchádzajúce slávnosti.
Najnovšie trendy v Salwar Suits 2021
Zúdime sa na Salwarských štýloch, ktoré by ste mali v tejto sezóne umiestniť na svoje stávky

1. Vyšívaná tunika s pieskom Palazzos:
Vyšívaná tunika AM: PM vo Fuchsii, ktorá sa zhodovala s piesočným palazzosom, je klasická a elegantná. Štýl to koženými mojis a ľahké zlaté náušnice.
Zdroj: sopritti.net2. Black Salwar s Dori Work:
Toto je limitovaná edícia Anamika Khanna, ktorá obsahuje najkrajšie ručne vyrábané jedinečné dielo. Sada Black Salwar obsahuje flitre a prácu Dori. Je vyrobený z hodvábnej látky Matka. Sada sa dodáva s DuPatta a Churidaar.

Zdroj: cloudfront.net3. Anarkali s rukávmi na dĺžku podlahy:
Dizajnér Gaurav Gupta kombinuje nahé a ružové v tomto modernom Anarkali s rukávmi na dĺžku podlahy. Vrhnite diamantové cvočky, aby ste spárovali s týmto nekonvenčným dizajnérskym oblečením a zmenili sa na najdôležitejšieho svadobného účastníka
Zdroj: aashniandco.com4. krémová kvetinová vyšívaná rozšírená anarkali:
Jedinou vecou, ktorá je dôležitá v návrhoch Mounika Reddy, je jej nezávislá fúzia prevzatie konvenčných vzorov oblek Salwar. Jasne miluje dizajn Khadia, ktorý je najlepší pre indo-západný vzhľad. Nemôžete si pomôcť, ale slintajte nad jej úžasnými paletami farieb a oduševnenými siluetami. Biela bavlnená anarkali s kvetinovou patchworkou dodáva dostatok detailov. Ťažký vyšívaný Salwar Kameez a Flouncy Flair dodávajú definíciu.

Zdroj: pikbrowse.com5. Dusty Pink Kurta a Organza Bottom:
Amaira’s Dusty Pink Anarkali Kurta v surovom hodvábnom strmene je vybavený dnom organzy s výšivkou po celú dobu, ktorá je zakončená studenými ramenami. Sada tiež prichádza so zodpovedajúcou sukňou Lehenga v surovom hodvábu a vyšívanou dupattou v Organze. Oblek sa skladá zo surového hodvábu a organzy. Tento vzhľad môžete niesť pohodlne pre každú slávnostnú udalosť.
Zdroj: Perniaspopupshop.com6. Zelený modálny hodvábny Palazzos:
Ruhmahsa je známa svojimi nekonvenčnými výcvkami, žiarivými farbami a ľahkými tekutými siluetami.

Zdroj: BitGravity.com8. Vyšívané choli s čiernymi hodvábnymi culottes:
Zbierky Payal Singhal majú záľubu v kombinácii konvenčného indického oblečenia, ktoré presahuje súčasné.
Medzi jej kolekciu patrila táto čierna vyšívaná choli nosená s vyšívanou bundou s kamennou organzou a čiernymi hodvábnymi členkovými klietkami, vďaka čomu je zreteľným spôsobom nosenia salwarov.
Zdroj: Payalsinghal.com9. Sada Red Zeenat Anarkali:
Toto je dizajn pre súčasné indické ženy, ktoré milujú tradičné, napriek tomu sa teší z ľahkosti jej slobody. Súprava Red Zeenat Anarkali je osviežujúcim záberom z značky Amrita Thakur a je zvýraznená prvkami zábavných farieb, minimalistickej výšivky, a napriek tomu je vkusne zmiešaná so starými klasickými prvkami. Hlavnými bodmi tohto súboru sú krátke šifónové anarkali, tkanivové brokátové aplikácie, nohavice Dhoti a mäkká sieť dupatta.
Zdroj: Raunaqboutique.com [SC: Mediad]
10. Červená hodvábová kurta s nohavicami Gota Patti a brokátovými nohavicami:
Túto skladbu je možné nosiť pre akékoľvek významné slávnostné podujatia. Najlepšie je spárovaný s brokadami. Vyšívaná hodvábna kurta je majstrovským dielom Anita Dongre, inšpirovaným prírodou a kmeňmi. Kurta obsahuje Gota Patti, Dori Zardozi a Pearl Ermelishments, spárované s priamymi nohavicami.
Zdroj: Anitadongre.com11. Pink Dabka Kurta a Sharara Set:
Vynikajúca práca Dabka a perlové výšivky a výtlačky fólie z neho robia ideálne opotrebenie pre indické slávnosti. Toto je jedna z moderných sviatočných línií od dizajnéra Bhumika Sharma, ktorá obsahuje ružovú vyšívanú rovnú košeľu, vyšívanú Shararu a Dupattu, Dabka Pearls a Gotta Embroidery.
Zdroj: Indiaemporium.com12. Gota Patti a Patra vyšívané Anarkali Set:
Devnaagri prechádza hranicou medzi konvenčnými a modernými líniami. Ich rafinovaná moderná línia sa krásne premieta do nadčasových slávnostných kúskov. Táto súprava Peach Georgette Anarkali obsahuje aplikácie s gota patti, výšivkou patra, rezaným pracovným organzovým jarom a čistým rukávom. Je to tiež snull

Leave a Reply

Your email address will not be published.